Søgefelt

Schmidt Dentalkeramik blev etableret i 1978 i ydmyge lokaler på Åboulevarden i Horsens af Ejner Schmidt, men er senere flyttet til lokalerne på Søndergade 11. Her fremstår laboratoriet lyst, venligt og udstyret med den nyeste teknologi til glæde og inspiration for os alle. I 2013 overtog Sune Schmidt – søn af Ejner Schmidt – laboratoriet og gjorde en stor og innovativ indsats med at digitalisere arbejdsprocesserne. Den 1. januar 2017 blev Schmidt Dentalkeramik en del af den internationale gruppe af dentallaboratorier kaldet ”Modern Dental Group” og dermed søsterselskab til Elysee Dental i Danmark. 

Målsætning

Det er laboratoriets målsætning konstant at optimere den digitale arbejdsgang i forbindelse med fremstilling af dental protetik af højeste kvalitet. Vi tilbyder en fast standard af produkter med høj teknisk præcision og mulighed for æstetisk individualisering. Via kvalitetsstyring opfølges og dobbelt kontrolleres alle processer i fremstillingen.

Vi vil kontinuerligt udvikle vores evner med fokus på træning og uddannelse – og vi vil investere i fortsat at være i fronten af den digitale udvikling med den nyeste teknologi.

Innovation

Gennem vores samarbejde med forskellige universiteter og toneangivende tandlæger i Danmark og i udlandet, er vi i de tidlige stadier involveret i nye idéer og opfindelser. Hvor det er muligt, forsøger vi at udvikle disse ideer videre til brugbare produkter. Ud over løbende investering i digitale værktøjer er vi altid meget bevidste om, hvordan vores ydelser kan aflaste tandlægen og tilbyde bedre løsninger til patienten. Optimering af kommunikation og arbejdsgang mellem tandlæger og Schmidt Dentalkeramik er en vigtig del af vores strategi.

Høj kvalitet - dansk produktion

Vi arbejder kun med CE-certificerede produkter og materialer fra anerkendte leverandører (f. eks. Ivoclar, Armann  Girrbach, GC Initial, Argen m. fl). Vi er selvsagt, som påkrævet, registreret ved Lægemiddelstyrelsen. Vi tager vores ansvar yderst alvorligt og hilser også udefrakommende kvalitetskontrol velkommen. En streng kvalitetskontrol er til gavn for os alle. Al protetik fra Schmidt Dentalkeramik er produceret på vores laboratorie i Horsens. 

Garanti

Schmidt Dentalkeramik giver 5 års garanti på fast protetik.

En del af Modern Dental Group

Schmidt Dentalkeramik er en del af Modern Dental Group - én af ​​de største laboratorier i hele verden og et af de eneste, der er certificeret med et medicinsk ISO-certifikat.